12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın,

milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir.

Aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran

İstiklal Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlu Olsun!

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü İlçe Programı, Urla Atatürk Kültür Merkezinde kutlandı.İçeriğini Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ted İzmir Koleji öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı anma törenine okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile katıldık.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 12:45 - Görüntülenme: 65