Ara

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte 18 Aralık arapça gününe heyecanla hazırlanıyoruz...

Ara

9. Sınıflara farklı verimli ders çalışma teknikleri anlatıldı. Videoların da izletildiği sunumda öğrencilerin soruları da yanıtlandı.

Ara

2019-2020 Olağan veli toplantımız gerçekleşti. Çok sayıda katılımın olduğu toplantıda daha başarılı okul ve öğrenci performansı için velilerimizle işbirliği çağrısı yapıldı. Okul müdürümüz Rüştü ERKAYA'nın konuşması ardından velilerimiz öğretmenlerle görüşmeler yaptılar...

Kas

Okulumuzda bu sene açılan Görsel Sanatlar Sınıfımız öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Sınıfta geleneksel ve modern sanatın farklı alanlarında çalışmalar yapılacak. Öğrencilerimiz tarafından yoğun bir ilgi gören "Görsel Sanatlar Sınıfımız" her gün açık tutulmakta.

Kas

Okulumuzda açılan tezhip, ahşap, el sanatları ve kumaş boyama atölyesi öğrencilerimiz tarafından ilgi görüyor. Bu sene açılan atölyelerde çalışmalara katılan öğrencilerimiz hem stres atıyor hem de yeni hobiler ediniyorlar. Geleneksel el sanatlarında öğrenildiği atölye yeni sanatsal faaliyetlerle devam edecek.

Kas

Öğrencilerimizin sınav başarılarını arttırmak amaçlı "Verimli Ders Çalışma Semineri" yapıldı. Özet çıkarmak, konu tekrarının önemi, dikkat arttırma gibi konuların işlediği seminerde sınav kaygısı üzerinde de duruldu. Öğrencilerin soruların yanıtlandığı seminerde başarılı öğrencilerin ders çalışma taktikleri de dinlendi.