23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

OKULUMUZ KONFERANS SALONUDA DÜZENLENEN

TÖRENLE KUTLANDI.

OLUMSUZ KAVRAMLARI DİLE GETİRMEK BAZEN O KAVRAMI NORMALLEŞTİRİP, GÜÇLENDİRİP

ÖZENDİREBİLDİĞİNDEN OLUMSUZ KAVRAMLAR YERİNE OLUMLUYU YERLEŞTİRMENİN GEREKLLİĞİNDEN

YOLA ÇIKARAK AKRAN NEZAKETİ ÜZERİNE PSİKOLOG ÖZGE ÖZTUNÇ İLE BİR ÇALIŞMA

GERÇEKLEŞTİRDİK.

TÜRKİYE İNTERNETİNİN 31. YILI DOLAYISIYLA DÜZENLEDİĞİMİZ ETKİNLİKLERİMİZ

"Ve vakit o gecedir ki,
bütün geceler ona hayrân...
Bin aydan daha hayırlı olan KadirGecesi'miz mübarek, dualarımız kabul olsun."

NEVRUZ BAYRAMI DOLAYISIYLA TARİH ÖĞRETMENİMİZ HİLAL AKBULUT

ÖĞRENCİLERİMİZE NEVRUZ 'UN TÜRK DÜNYASINDAKİ ÖNEMİNİ ANLATTI.

GELENEKSEL KUTLAMA OYUNLARINDAN BAHSETTİ.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığımızca başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okullarımızda dilimizin zengin kelime hazinelerini keşfetmeye yönelik çalışmalar yürütülmektedir.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE SEHITLERI ANMA

GÜNÜ ILCE TÖRENİ YAPILDI.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okulumuz Urla İmam Hatip Lisesi ve Özel TED Koleji işbirliği ile Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan Anma Programı, günün anlam ve önemini belirten konuşma, Resim Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında ilçemizde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve "Çanakkale Zaferi Oratoryosu" ile devam etti.

Mrt

OKULUMUZ PANSİYON ÖĞRENCİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE SAYIN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SÜLEYMAN CAN,ŞUBE MÜDÜRLERİ,

İLÇEMİZ OKULLARI MÜDÜRLERİ İLE BİRLİKTE OLDU.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlık mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olan İstiklâl Marşı’nın kabulünün yıl dönümüdür. 12 Mart 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı şiir, İstiklâl Marşı olarak kabul edilmiştir.

İstiklâl Marşı, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini ve destansı ruhunu en güzel şekilde anlatan bir eserdir. Mehmet Akif Ersoy, bu şiirini, Türk milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için verdiği mücadeleyi ölümsüzleştirmek için yazmıştır.

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı, bir milletin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın,

milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir.

HİDAYET REHBERİ KUR'AN -I KERİM'İN İNDİRİLDİĞİ VE ON BİR AYIN SULTANI OLAN

RAMAZAN AYI YAKLAŞIRKEN ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOŞKULARINI MANİLER, RAMAZAN DAVULLARI

EŞLİĞİNDE LOKUM DAĞITARAK PAYLAŞTI.

URLA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOĞU ÖZGE ÖZTUNÇ OKULUMUZ ERKEK YURDUNU

ZİYARET EDEREK BAĞIMLILIKLA İLGİLİ BİR ÇALIŞMA YAPTI.

KENDİMİZLE İLGİLİ FARKINDALIĞIMIZI ARTTIRAN BU ÇALIŞMA

OLDUKÇA KEYİFLİ GEÇTİ HEM ÖĞRENDİK HEM EĞLENDİK.

Mrt

Öğrencilerimize polislik mesleğini tanıtmak ve akıllarındaki sorulara cevap bulmaka amacıyla

öğretmenimiz Birgül ALP Urla İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Emniyet müdürümüz ve polislerimize misafirperverlikleri için tesekkür ederiz.